ATEA groep > Op zoek naar werk & inkomen > Energie & InbraakpreventieTeam

Energie & InbraakpreventieTeam

Het Energie– en Inbraak preventieTeam geeft gratis advies aan alle inwoners van Breda op het gebied van energie- en inbraakpreventie.

Energie- en waterbesparing
Bespaar op uw energie- en waterrekening. De consulent van het Energieteam kan u daarmee helpen. Ieder huishouden kan een gratis doorlichting aanvragen. De consulent komt bij u langs en maakt een doorlichting van uw huis. In die doorlichting, die u naderhand toegestuurd krijgt, kunt u precies nalezen hoe en op welke plekken u kunt besparen.
Deze handige tips en een goed advies krijgt u zonder enige kosten of verplichtingen. De eigen technische dienst kan u eventueel ook helpen bij het aanbrengen van de energie-en waterbesparende middelen. Gebruikte materialen en uitvoering zijn niet gratis.

Energie Team_Leaflet

Inbraakpreventie
Maak de kans op een inbraak bij u thuis zo klein mogelijk. Het Inbraak PreventieTeam concentreert zich op de gelegenheidsinbreker die voor 90% van de inbraken verantwoordelijk is. De gelegenheidsinbreker kijkt of uw huis snel binnen te komen is en heeft daarvoor eenvoudige materialen bij zich. Met niet al te ingrijpende maatregelen kunt u uw huis (en directe omgeving) beter beveiligen. Laat uw huis dan ook gratis controleren door onze gediplomeerde preventieadviseurs. Zij maken voor u de inbraak preventie rapportage op zodat u weet wat u kunt doen om de kans op een inbraak aanmerkelijk te verkleinen. De technische dienst van het preventieteam kan u eventueel ook helpen bij het aanbrengen van inbraak vertragende middelen. Gebruikte materialen en uitvoering zijn niet gratis.

Inbraak Preventie Team-Leaflet