ATEA groep > Onze diensten > InbraakPreventieTeam

InbraakPreventieTeam

Een woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Gelegenheidsinbrekers zijn verantwoordelijk voor 90% van de inbraken. Zij gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven. Het is dus zaak dat u uw woning zo goed mogelijk beveiligt tegen inbraak!

Het Inbraak Preventie Team geeft gratis advies over inbraakbeveiliging in en om uw woning. De medewerkers zijn gediplomeerde preventieadviseurs. Zij kunnen op uw verzoek tegen betaling ook de maatregelen uitvoeren die de hoogste prioriteit hebben. Het gaat dan bijvoorbeeld om het aanbrengen van deugdelijk hang- en sluitwerk dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen of het aanbrengen van verlichting in de tuin. In het adviesrapport van het Inbraak Preventie Team staat ook welke aanvullende maatregelen u zelf kunt nemen om een inbraak in uw woning zo klein mogelijk te maken.

Hoe werkt het?
Een gediplomeerd adviseur komt bij u langs en controleert uw woning en directe omgeving. Op basis van de controle krijgt u een advies, waarin staat welke maatregelen de hoogste  prioriteit hebben en welke aanvullende maatregelen u kunt nemen om de kans op een woninginbraak zo klein mogelijk te maken. Het Inbraak Preventie Team brengt op uw verzoek tegen betaling de meest noodzakelijke materialen aan of u gaat zelf aan de slag!

Korting
Wanneer u in het bezit bent van een geldig Bredapas, dan kunt u per kalenderjaar bij het uitgebrachte advies maximaal € 100,00 gratis maatregelen treffen.
Deze korting is alleen van toepassing als de aanpassingen door Het InbraakPreventieTeam worden uitgevoerd.

Afspraak maken
Wilt u weten op welke punten uw huis kwetsbaar is voor inbraak, maak dan een afspraak voor een gratis veiligheidscontrole bij Inbraak Preventie Team, telefoonnummer (076) 531 01 80

Zie ook

Inbraak Preventie Team-Leaflet

Inbraakpreventietips van de politie

Het Bredase buurtpreventieproject

Het EnergieTeam

Het InbraakPreventieTeam heeft geen enkele commerciële achtergrond.