ATEA groep > Persberichten > Leerlingen Berkenhof College leren en werken bij ATEA-groep

Leerlingen Berkenhof College leren en werken bij ATEA-groep

“Dit is het mooiste wat je kunt bedenken” Leerwerkbegeleider Twan Jansens van het Berkenhof College is zichtbaar blij met het resultaat. De leerlingen die het onderdeel logistiek volgen kunnen nu aan de slag in een echte werksituatie aan de Riethil. Wim Thielen van ATEA-groep stuurt daarbij het geheel aan. De groep van 9 tot 10 leerlingen krijgen daarnaast begeleiding van drie medewerkers van de school.


 

Vanaf het begin van dit jaar zijn de leerlingen van het Berkenhof College aan de slag bij ATEA-groep. ’s Ochtends vertrekt de bus vanuit school naar de Riethil.Het college zelf heeft een tekort aan praktijkruimten nu de leerwerk-locatie op de Klokkenberg vervalt vanwege sloop.

Twan Jansens van het college nam contact op met Jeroen de Vree en het balletje ging rollen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de leerlingen nu aan het werk. Daarbij is er de mogelijkheid om stages te lopen binnen ATEA, zoals in het magazijn of om bijvoorbeeld te leren omgaan met pompwagens, krimpmachines en dergelijke. Op 18 jarige leeftijd kunnen de leerlingen dan een volgende stap gaan maken. Wellicht bij ATEA of ergens anders extern!