ATEA groep > Onze diensten > Het EnergieTeam

Het EnergieTeam

Het EnergieTeam geeft gratis advies aan alle inwoners van Breda op het gebied van energie en waterbesparing. In veel gevallen is namelijk de
energie- en waterrekening hoger dan strikt noodzakelijk.
De oorzaken daarvan zijn per huis en gezinssamenstelling verschillend.

Hoe werkt het?
Wanneer u een afspraak maakt met de consulent van Het EnergieTeam, wordt uw woning nagelopen op alle (niet bouwkundige) punten die van invloed kunnen zijn op het energie- en waterverbruik. Aan de hand van de verkregen informatie krijgt u een schriftelijk advies thuisgestuurd zodat u precies weet waar en hoe u kunt besparen door het treffen van kleine maatregelen. Natuurlijk bent u degene die beslist wat er met dit vrijblijvende advies gebeurt. Wanneer u besluit om kleine technische maatregelen, zoals tochtstrips of radiatorfolie te plaatsen, dan kan Het EnergieTeam dit tegen een gesubsidieerd bedrag uitvoeren.

Korting
Wanneer u in het bezit bent van een geldig Bredapas, dan kunt u per kalenderjaar bij het uitgebrachte advies maximaal € 100,00 gratis maatregelen treffen.
Deze korting is alleen van toepassing als de aanpassingen door Het Energie Team worden uitgevoerd.

Afspraak maken
Wilt u weten op welke punten u kunt besparen, maak dan een afspraak voor een gratis onderzoek bij Het EnergieTeam, telefoonnummer (076) 531 01 80.

 

Zie ook

Energie Team_Leaflet    

Inbraak Preventie Team

 Het EnergieTeam heeft geen enkele commerciële achtergrond.