ATEA groep > Onze diensten > Het EnergieTeam

Het EnergieTeam

Het EnergieTeam geeft gratis advies aan alle inwoners van Breda op het gebied van energie en waterbesparing. In veel gevallen is namelijk de
energie- en waterrekening hoger dan strikt noodzakelijk.
De oorzaken daarvan zijn per huis en gezinssamenstelling verschillend.

Hoe werkt het?
Wanneer u een afspraak maakt met de consulent van Het EnergieTeam, wordt uw woning nagelopen op alle (niet bouwkundige) punten die van invloed kunnen zijn op het energie- en waterverbruik. Aan de hand van de verkregen informatie krijgt u een schriftelijk advies thuisgestuurd zodat u precies weet waar en hoe u kunt besparen door het treffen van kleine maatregelen. Natuurlijk bent u degene die beslist wat er met dit vrijblijvende advies gebeurt. Wanneer u besluit om kleine technische maatregelen, zoals tochtstrips of radiatorfolie te plaatsen, dan kan Het EnergieTeam dit tegen een gesubsidieerd bedrag uitvoeren.

Korting
Wanneer u in het bezit bent van een geldig Bredapas, dan kunt u per kalenderjaar bij het uitgebrachte advies maximaal € 100,00 gratis maatregelen treffen.
Deze korting is alleen van toepassing als de aanpassingen door Het Energie Team worden uitgevoerd.

Afspraak maken
Wilt u weten op welke punten u kunt besparen, maak dan een afspraak voor een gratis onderzoek bij Het EnergieTeam, telefoonnummer (076) 531 01 80.

VANWEGE DRUK TELEFOON VERKEER KAN HET ENERGIETEAM MOEILIJKER TE BEREIKEN ZIJN. GRAAG VRAGEN WIJ UW BEGRIP HIERVOOR.

Zie ook

Energie Team_Leaflet    

Inbraak Preventie Team

 Het EnergieTeam heeft geen enkele commerciële achtergrond.