ATEA groep > Persberichten > Forever Direct EU B.V.winnaar Participatieprijs West-Brabant 2016

Forever Direct EU B.V.winnaar Participatieprijs West-Brabant 2016

Logo-Geloof-Er-In-CMYK_01

 

winnaarParticipatiprijs2016_1kln

De Participatieprijs West-Brabant 2016 is gewonnen door Forever Direct EU B.V.
In de Grote Kerk van Breda werd de winnaar op een bijzondere maar tevens toepasselijke wijze bekendgemaakt door een  engel die vanaf het schip van de kerk al zingend neerdaalde. Met de prijs mag Forever Direct EU B.V
. zich de beste maatschappelijke ondernemer van West-Brabant noemen. Martin Zegers, Managing Director van het bedrijf, kreeg uit handen van jurylid Patty van Broekhoven de prijs overhandigd.

Het thema voor deze middag was  “Participatie gelooof erin!” Hierbij stelde  de organisatie  de drie-eenheid ‘Overheid, Onderwijs en Ondernemers’ centraal in de zoektocht naar cohesie en het welslagen van het fenomeen participatie  in zijn algemeenheid.

WVS-groep, !GO en ATEA-groep  hadden vooraf elk drie bedrijven aangedragen  en voorgelegd aan de vakjury.  De selectie werd uitgevoerd op drie belangrijke speerpunten, namelijk; de begeleiding door de werkgever,  de samenwerking met het Sociale werkbedrijf en de uitstraling van de werkgever naar buiten toe als ambassadeur van de doelgroep.

Van de 9 genomineerde bedrijven bleven vier finalisten over , te weten:

  • AE Industries
  • Forever Direct EU B.V.
  • Stichting Elisabeth
  • Ricoh Europe Supply Chain Management & DHL Supply Chain

De jury riep Forever Direct EU B.V. uit als winnaar vanwege de wijze waarop het bedrijf mensen binnen alle lagen van de onderneming weet in te zetten en dit als bedrijfsfilosofie heeft omarmt. Bovendien draagt Forever Direct deze filosofie ook actief naar buiten uit en is daarmee een ware ambassadeur voor de doelgroep.

engelkl

Het evenement vond voor de 3e keer plaats en werd  dit jaar verzorgd door ATEA-groep, ondersteund door !GO, WVS-groep, WerkgeversServicePunt West-Brabant, BZW (Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging) en MKB Nederland – afdeling Brabant.

De jury bestond  uit Loes van Arkel (Crosswise/MVO-advies), Marianne de Bie (Wethouder Gemeente Breda), Patty van Broekhoven (directeur Deventer Profielen – tevens bestuurslid BZW), Ewout van de Lande (directeur Van de Lande – Fittings. Winnaar Particpatieprijs 2015) en Peter van der Velden (voorzitter Werk en Vakmanschap, v/h Burgemeester van Breda en van Bergen op Zoom).