ATEA groep > Persberichten > Participatieprijs West-Brabant 2016

Participatieprijs West-Brabant 2016

Aanstaande donderdag, 6 oktober is het zo ver. Dan wordt de derde editie gehouden van het Netwerkevent en uitreiking van de Participatieprijs. Het bedrijf dat de Participatieprijs wint mag zich dan de beste maatschappelijke ondernemer van West-Brabant noemen. Onder de noemer “Gelooof er in!” zet de organisatie die middag de drie-eenheid Overheid, Onderwijs en Ondernemers centraal in de zoektocht naar cohesie en het welslagen van het fenomeen participatie in zijn algemeenheid. Het evenement wordt gehouden in de Grote Kerk van Breda.

Logo-Geloof-Er-In-CMYK_01Het evenement wordt voor de derde keer gehouden en wordt dit jaar verzorgd door ATEA-groep, ondersteund door !GO, WVS-groep, WerkgeversServicePunt West Brabant, BZW (Brabants Zeeuwse werkgeversvereniging) en MKB Nederland- afdeling Brabant.

Finalisten

Stichting Elisabeth
AE Industries
Ricoh Europe Supply Chain management & DHL Supply Chain
Forever Direct EU BV

 

 

 

Vakjury

jury participatieprijs2016_US

In de vakjury zitten Peter van der Velden (voorzitter Werk en Vakmanschap, v/h Burgemeester van Breda en van Bergen op Zoom), Loes van Arkel (Crosswise/MVO-advies), Patty van Broekhoven (directeur Deventer Profielen – tevens bestuurslid BZW), Marianne de Bie (wethouder Gemeente Breda), en Ewout van de Lande (directeur Van de Lande – Fittings. Winnaar Particpatieprijs 2015).